[receptbank]

2 Items

Pasta gremolata med Culatello och Vacche Rosse-parmesan

av

En lättlagad klassiker som passar till både fest och vardag. En större pastasort passar allra bäst – rigatoni, penne osv. En gremolata består av hackad persilja, rivet citronskal (zest) och finhackad vitlök samt olivolja och passar väldigt bra till den lite sötare Culatello-skinkan. För 4 personer 1.5 hg Culatello eller parmaskinka DOP 400-500 g pasta […]

Recept med kräm på Parmigiano Reggiano

av

Elisir di Parmigiano Reggiano – Parmesanostcremé Parmesanostkräm är gjord på äkta Parmigiano Reggiano och är ett mångsidigt tillbehör. Den passar utmärkt till det mesta. Oslagbar på surdegsbröd! Tag gärna ut lite ur burken och låt rumstemperera så är den lättare att arbeta med. Här är några exempel på användningsområden:   I väntan på maten eller till […]